Salt İletişim'e 4 Yeni Müşteri - Son Dakika
Güncel

Salt İletişim'e 4 Yeni Müşteri

Salt İletişim\'e 4 Yeni Müşteri

SALT İletişim Grup, geniş müşteri portföyüne dört büyük markayı daha dahil etti.

10.01.2014 10:06

Dijital pazarlama ile tam entegre olmuş çağdaş bir yapı ve yeni nesil medya iletişimi anlayışıyla hizmet veren SALT İletişim Grup, geniş müşteri portföyüne dört büyük markayı daha dahil etti. Lierac ve Phyto gibi markaları bünyesinde bulunduran Alles Group, ayrıca Aslanoba Capital'in emlak sektöründe ilk yatırımı olan Metrekare.com ve flowerbox, 360 Derece iletişim, stratejik ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren SALT İletişim Grup'u iş ortağı olarak seçti.

Alles Group;

*Lierac

1975'te Dr Leon CARIEL tecrübesini ve cilt uzmanlığını tüm kadınların hizmetine sunmaya karar verdi.

LIERAC, yüz ve vücuttaki cilt yaşlanmasının ve estetik bozuklukların gözle görülür işaretlerinin düzeltilmesi alanında uzmanlaşmış ilk Fransız marka oldu. Marka keyifli güzellik ritüellerini ve etkinliği kanıtlanmış ürünleri birleştirerek kendini "teknik kozmetik" açısından uluslararası bir referans olarak kabul ettirdi.

* Phyto

1967 yılında sektöre adım atan ve kendi sektöründe en iyisi olmayı başaran bu marka ile daha doğal saçlara sahip olmak çok da zor değildir. Phyto, saç bakım konusunda uzman olan bir markadır ve bu alanda farklı ürünler ile insanlara hizmet vermeye devam ediyor. Saç bakımı, temizliği, yenilenmesi anlamında farklı ürünler ile sizlerin karşısına çıkıyor. Phyto ürünleri bitkisel özler sayesinde farklı saç tipleri için daha özle bir bakım sunuyor. Geri dönüşümlü ve etkili ürünler politikası ile yoluna devam eden bu marka ile saçlarınızın günlük bakımını en iyi şekilde yapabilir ve uzun vadede daha canlı saçlara merhaba diyebilirsiniz. Doğal ürünlerin ülkemizde çok fazla tercih edildiği son günlerde piyasaya birçok yeni marka çıktı ve hepiniz bu markaların reklamlarını televizyon ekranlarında görüyorsunuz ancak pek de inandırıcı olmayan bu reklamlar diğer markaların da önünü kapatıyor. İnsanlar doğadan gelen güce çok fazla inanmıyor fakat Phyto yıllardır bu alanda olması nedeniyle önyargıları ve tabuları yıkarak insanlara hizmet etmeye devam ediyor.

Flowerbox

Flowerbox, doğal tasarımlarınızı duvarınıza asarak yaratılan, dekorasyonun yepyeni bir çeşitidir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salt İletişim'e 4 Yeni Müşteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement