Saltaş'ın Çanakkale Zaferi Mesaj - Son Dakika
Güncel

Saltaş'ın Çanakkale Zaferi Mesaj

Saltaş\'ın Çanakkale Zaferi Mesaj

Siirt Vali Vekili Gürbüz Saltaş 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98. Yıldönümünü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

19.03.2013 10:22

Bugün; Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98. Yıldönümünü kutlamanın büyük sevincini ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin "Şehitler Günü'nü" idrak etmenin onurunu yaşamaktayız.

Türk Milletinin Kahramanlık destanını ve kurtuluş Savaşının filizlendiği Çanakkale Zaferi, uğruna çok ağır bedel ödenerek, yüz binlerce şehit ve gazimizin kanlarıyla kazanılmış, yüce milletimizin tarihe altın harflerle yazmış olduğu bir destandır.Vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milletinin neleri başarabileceğinin kanıtıdır.

Aziz Şehitlerimiz; Sizler şahadet mertebesine ulaştıktan sonra unutulmaz kahramanlar olarak milletimizin kalbine gömüldünüz. Geride bıraktığınız anne-baba, eş ve çocuklarınız sizlerin milletimize emanetleridir. Canlarınızı feda ederek, bizlere vatan olarak bıraktığınız topraklar üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacak, kutsal bayrağımız ebediyen semalarda dalgalanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Şehitler Gününde, başta devletimizin kurucusu Ulu önder Gazi Mustafa Atatürk'ü, onun silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve şükran ve minnetle anıyor, Yüce Allah'tan rahmet diliyorum.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saltaş'ın Çanakkale Zaferi Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement