Şampiyonlar Kupalarını Kaldırdı - Son Dakika
Güncel

Şampiyonlar Kupalarını Kaldırdı

'Büyükşehir Okul Sporları' etkinlikleri kapsamında düzenlenen 4. sınıflar futbol ligi ve şampiyonlar günü şenliğinde şampiyon minik kramponlar kupalarını kaldırdı.

23.05.2015 15:43

Büyükşehir Okul Sporlar etkinlikleri kapsamında 14 ilçeden 115 okulun katıldığı ve 6042 minik sporcunun mücadele ettiği 4. Sınıflar Futbol Ligi´nde, kendi ilçelerinde şampiyon olan 14 okul, Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi´nde bir araya gelerek, futbol şöleni yaşattı.

"Burada Herkes Şampiyon" sloganıyla müsabakalara çıkan minik kramponlar hırslı mücadelelerinin yanı sıra centilmenlikleri ile de izleyenlerden büyük alkış topladı. Şölenin ardından kendi ilçelerinden birinci olarak gelen ve gösteri maçlarını yapan 14 şampiyon takıma Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Bursa Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, İl Gençlik Hizmletleri ve Spor Müdürü Dr. Süleyman Şahin ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık tarafından şampiyonluk kupası, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Törenin ardından minik kramponlar, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyonlar Kupalarını Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement