Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, Bundesliga'nın başlamasına günler kala basın mensuplarına demeç verdi.
Bayern Münih'e kaybettikleri Süper Kupa maçının ardından konuşan Zorc, "Elbette, şu an istediğimiz seviyelerde değiliz. Her zaman haddimizi aşarak şampiyonluklar kazanmak isteriz elbette. Ancak, bu sezon için asıl hedefimiz UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kalmak olacak." dedi.
Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, "Bu sezon, elimizdeki şartlarla en iyi başarıyı elde etmeye çalışacağız. Takımımızın elinden gelenin fazlasını vereceğine inanıyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.
Son Dakika › Güncel › Şampiyonluk Beklemiyoruz! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.