Samsun'da 188 Kilogram Uyuşturucu Madde İmha Edildi - Son Dakika
Güncel

Samsun'da 188 Kilogram Uyuşturucu Madde İmha Edildi

Samsun\'da 188 Kilogram Uyuşturucu Madde İmha Edildi

Merkez ve ilçelerdeki adli emanetlerde bekletilen 188 kilogram uyuşturucu ile bin 154 adet uyuşturucu hap, bir metal fabrikasının bahçesinde erimiş madene dökülerek imha edildi

26.07.2013 16:39

Samsun ve ilçelerinde adli emanetlerde bekletilen 188 kilogram uyuşturucu ile bin 154 adet uyuşturucu hap, bir metal fabrikasının bahçesinde erimiş madene dökülerek imha edildi.

Kent genelinde 2007 yılından bu yana 146 olayda ele geçirilen 96 kilogram eroin, 92 kilogram esrar ile bin 154 adet uyuşturucu hap, Samsun Vali Yardımcısı Haluk Şimşek başkanlığında, cumhuriyet savcılığı, emniyet müdürlüğü, jandarma, il sağlık müdürlüğü, gıda, tarım ve hayvancılık il müdürlüğünden birer yetkilinin oluşturduğu heyetin gözetiminde imha edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğünden çuvallar içinde çıkarılan uyuşturucu, emniyete ait bir araçla imhanın gerçekleşeceği fabrikaya getirildi.

Piyasa değeri 4 milyon avro olan uyuşturucu maddeler, fabrikada son kontrolleri yapıldıktan sonra konuldukları iş makinaları tarafından erimiş madene dökülerek yakıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da 188 Kilogram Uyuşturucu Madde İmha Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement