Samsun'da bisiklet hırsızlığı şüphelisine ikinci kez adli kontrol - Son Dakika
Güncel

Samsun'da bisiklet hırsızlığı şüphelisine ikinci kez adli kontrol

Samsun\'da bisiklet hırsızlığı şüphelisine ikinci kez adli kontrol

Samsun'un İlkadım ilçesinde daha önce 11 bisiklet çaldığı iddiasıyla yakalandıktan sonra adli kontrol şartıyla salıverilen şüpheli, aynı suçtan tekrar yakalandı.

17.05.2022 19:33  Güncelleme: 19:41

Samsun'un İlkadım ilçesinde daha önce 11 bisiklet çaldığı iddiasıyla yakalandıktan sonra adli kontrol şartıyla salıverilen şüpheli, aynı suçtan tekrar yakalandı. Zanlı, adli kontrol şartları uygulanarak serbest bırakıldı.

İlkadım Emniyet Müdürlüğü Gazi Polis Merkezi ekipleri, farklı tarihlerde, Hançerli ve Liman mahallelerindeki 2 adresten 4 bisikletin çalınmasıyla ilgili çalışma yürüttü.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler şüpheli B.M'yi (21) belirledi.

Gözaltına alınan zanlı, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından hakimliğe çıkarılan zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zanlı, 12 Nisan'da da 9 adresten 11 bisikletin çalınmasıyla ilgili güvenlik kameralarına yansımış, yakalandıktan sonra çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da bisiklet hırsızlığı şüphelisine ikinci kez adli kontrol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hakan Bulut: Malesef ülkemizde işler böyle.. Bisikletler gece saatlerinde ve kilitli depolardan kaynak makinesiyle kilitleri kesilerek çalındı. Bisikletlerden bazıları 15 - 20 bin TL lik bisiklet. Yani suç NİTELİKLİ hıesızlık...Şimdi 15bin TL lik bisikletim çalınmış satılıp parası cebe atılmış. ben havamı almışım Hakim veya Savcılık da bu şahsı 2. defa salmış.. Komik olmayan bir şaka gibi... 0 0 Yanıtla

Advertisement