Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan Kısa Kısa

Samsun\'dan Kısa Kısa

Kavak'ta, 15 Temmuz Şehitler Camisi'nin temeli atıldı.

15.07.2017 16:59

Kavak'ta, 15 Temmuz Şehitler Camisi'nin temeli atıldı.

19 Mayıs Mahallesi'ndeki caminin temel atma törenine Kaymakam Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necati Menek, İlçe Emniyet Müdür Vekili Eşref Çınar, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hüsnü Mete Ergin, Kavak Müftüsü Abdullah Karaca, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ile daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, belediye olarak 15 Temmuz Şehitler Camisi'ne maddi ve manevi destek vereceklerini dile getirerek, caminin 2 yıl içinde hizmete açılmasını planladıklarını söyledi.

Kavak Müftüsü Karaca ise caminin 2 bin 950 metrekare alanda 522 metrekare taban alanlı yapılacağını belirterek, iki katlı caminin birinci katında konferans salonu, kurs odaları ve idari bölümler, ikinci katında ise bin 500 kişinin ibadet edebileceği alan bulunacağını ifade etti.

15 Temmuz Şehitler Camisi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Erdoğan Yolaydın, derneğe sahip çıkan ve cami inşaatına yardım edenlere teşekkür ederek, caminin bir an önce hizmete açılması için hayırsever vatandaşların yardımına ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, butona basarak temele ilk harcı döktü.

Bafra'da trafik kazası

Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yakıntaş Köprüsü'nde seyreden Buğracan Keskin (22) idaresindeki 55 JP 085 plakalı otomobil, 5 metre yükseklikten alt yola düştü.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, 112 Acil Sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement