Samsung İnovasyon Müzesi Teknoloji Evrimini Sunuyor - Son Dakika
Güncel

Samsung İnovasyon Müzesi Teknoloji Evrimini Sunuyor

Samsung İnovasyon Müzesi Teknoloji Evrimini Sunuyor

Samsung İnovasyon Müzesi'nde, Thomas Edison'un ampulü ve Samuel Morse'un telgrafı gibi orijinal icatların yanı sıra, teknolojinin en son buluşları da sergileniyor

28.04.2014 14:55

Samsung İnovasyon Müzesi ziyaretçileri teknolojinin evrimini görmeye davet ediyor

Samsung Electronics, açılışını gerçekleştirdiği Samsung İnovasyon Müzesi ile ziyaretçileri elektronik sektörünün geçmişini, bugününü ve geleceğini keşfetmeye davet diyor. Kısaca S/İ/M olarak adlandırılan müze, Kore'nin Suwon şehrinde Samsung Digital City'nin içerisinde. Tarihin en önemli icatlarına imza atmış Michael Faraday, Thomas Edison ve Graham Bell gibi mucitlerin ilk keşiflerinin yanı sıra, geleceği şekillendirecek inovasyonların da yer aldığı müze, ziyaretçilerine elektronik alanında zengin bir deneyim sunuyor.

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve CEO'su Oh-Hyun Kwon müzeyle ilgili görüşlerini şöyle paylaştı: "Samsung İnovasyon Müzesi'nde, elektronik alanında çığır açan tarihi başyapıtların orijinallerinin bazıları bir araya getirildi. Bugün kullandığımız ve hayat kalitemizi ileriye taşıyan teknolojik ürünlerin temelleri bu inovasyonlarla atılmıştı. Müzemizi ziyaret edenler sadece nereden geldiğimizi görme fırsatını elde etmekle kalmayacak, Samsung'un yeni kategoriler yaratan ürünleri için esin kaynağını nereden bulduğunu da görecekler."

10,950 m2'lik beş katlı müze; elektroniğin geçmişinin, bugününün ve yarınının sergilendiği üç sergi salonuna bölünmüş. 1. ve 2. salonlarda ziyaretçilere 150'yi aşkın tarihi buluş ile ilgili bilgi sunuluyor, 3. salonda ise bugünün ve geleceğin yenilikçi teknolojileri sergileniyor. Her salonda sergilenen ürünlerle ilgili bilgi bulunuyor ve ek içerik sağlamak amacıyla özel olarak çekilmiş videolar da gösteriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsung İnovasyon Müzesi Teknoloji Evrimini Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement