Samsunspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Güncel

Samsunspor'da Hedef 3 Puan

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Bucaspor maçının önemine değinerek, "Her maçımız final niteliğinde.

07.05.2015 15:39

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Bucaspor maçının önemine değinerek, "Her maçımız final niteliğinde. Tarafarımızın da desteği ile Bucaspor maçından üç puanla ayrılacağız" dedi.

PTT 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını bugün Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ameliyat olan ve sezonu kapatan Bulgar oyuncu Galin İvanov, antrenmanda yer almadı. Taktik ağırlıklı geçen çalışmada teknik direktör Erhan Altın, oyuncularıyla yakından ilgilendi. Antrenman sonrası bir açıklama yapan teknik direktör Altın, takımın son durumunun iyi olduğunu, futbolcuların moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu belirterek, "Her hafta zor maçlar oynuyoruz. Final maçları oynuyoruz artık. Bu hafta taraftarlar birlikte inşallah üç puanı hanemize yazdıracağız" dedi.

Her puanın önemli olduğunu vurgulayan Erhan Altın, "Puanlar aslanın kuyruğuna kadar indi. Gerek üst sıralardaki takımlar, gerekse küme düşme potasında yer alan takımlar arasındaki puanlar birbirine çok yakın. Biz üst sıraları zorlarken, rakibimiz de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Kolay maç yok. İnşallah bu mücadeleyi biz kazanacağız. Sonucu güzel bitirmek için, arkadaşlarımızla sürekli olarak çalışıyor ve istişare ediyoruz. Çalışmalarımızı da sahaya yansıtıyoruz. Futbolcularım dört dörtlük. Şuana kadar karakter yapı ve kişiliklerini aslanlar gibi sahaya yansıttılar. Hem sahada hem dışarada her türlü mücadelemizi verdik. Buraya kadar geldik. Kısa bir yolumuz kaldı, bu yolun sonu bizim adımıza aydınlık olacak" diye konuştu.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement