Sanatçıların Gözü Pasifik Ülkelerinde - Son Dakika
Güncel

Sanatçıların Gözü Pasifik Ülkelerinde

Sanatçıların Gözü Pasifik Ülkelerinde

Çocuk Film ve Sanat Derneği Başkanı aynı zamanda Filipinler Evrensel Çocuk Film Festivali Direktörü Rowena Martinez Ulayan Tuzcuoğlu, Cam sanatçıları Ekrem Özen ve Özen Bozdağ ile PASİAD'ı ziyaret etti.

31.08.2013 00:22

PASİAD Genel Sekreteri Ersin Karaoğlan ile görüşen Rowena Tuzcuoğlu, bu yıl düzenlenecek festivalle ilgili yürütülen çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. Tuzcuoğlu, "Geçtiğimiz yıl yaptığımız festival ilk olmasına rağmen çok başarılıydı. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve belediye destek verdi. Bu yıl Uzakdoğu temalı çocuk filmleri getireceğiz." dedi.

Cam sanatçıları Ekrem Özen ve Özen Bozdağ da Pasifik ülkelerindeki sanatçılarla cam sanatları konusunda çeşitli etkinlikler yapılabileceğini söyledi.

Genel Sekreteri Ersin Karaoğlan da konuşmasında PASİAD olarak her zaman sanatı ve sanatçıyı desteklediklerini hatırlattı. Karaoğlan, özellikle Pasifik ülkelerini ilgilendiren çalışmalara özel bir önem verdiklerinin altını çizdi.

Filipinler 2.Evrensel Çocuk Film Festivali 4 - 11 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenecek. Festivalde 25 ülkeden getirilecek 50 film gösterilecek. Yabancı dildeki filmler Türkçe altyazı olacak

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanatçıların Gözü Pasifik Ülkelerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement