Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Dönen'e Aday Ol Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Dönen'e Aday Ol Çağrısı

Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Dönen\'e Aday Ol Çağrısı

İskenderun'da, CHP'li Bazı Belde Başkanları ile muhtarlar bir açıklama yaparak seçimleri ancak Mehmet Dönen ile kazanabileceklerini belirttiler.

18.03.2013 07:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskenderun yörük çadırında düzenlenen basın toplantında konuşan heyet sözcüsü CHP Sarıseki Belde Başkanı İhsan Saygılı, "Çünkü biz önümüzdeki yerel seçimlerde hem İskenderun Belediyesi Başkanlığı seçimini hem de Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanmak istiyoruz. Bu seçimleri kazanabilmek için çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz." dedi.

Saygılı, 6-7 aydır ismi kamuoyunda dolaşan Sayın Mehmet Dönen'in adının bölgede büyük bir heyecan yaratmakta olduğunu belirten Saygılı," Bugün burada Cumhuriyet Halk Partisinin Karayılan, Azganlık,Sarıseki, Denizciler ve Bekbele Belde teşkilatları ile bu bölgeden il genel meclisi seçilen, ilçe yönetim kurulu üyesi seçilen yöneticilerimizle, muhtarlarımızla sabah kahvaltısında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu bizim ilk toplantımız. Bundan sonra da bu tür toplantılarımızı daha da genişleterek yapmaya devam edeceğiz. Bölgemizde oylarımızı arttırabilmek için saflarımızı sıklaştıracağız. Partimize oy veren vermeyen ayrımı yapmadan herkesle bir araya geleceğiz." şeklinde konuştu.

Gerçekçi olmak gerektiğini ifade eden Saygılı, şöyle konuştu:

"Genel seçimlerde Ak PARTİ'nin oyu bizim oyumuzdan 50 bin daha fazladır. Bunu kapatabilmek için genel seçimlerde AK Parti'ye oy vermiş merkez sağ seçmeninden de oy almamız gerekmektedir. İşte bu nedenlerden dolayı ve kamuoyundaki araştırmalardan edindiğimiz bilgiler neticesinde bu seçimleri ancak Sanayi ve Ticaret Eski Bakanımız Sayın Mehmet Dönen'le kazanabileceğimiz sonucuna varmış bulunmaktayız. Ancak, bu seçimleri kazanabilmemiz için bizlere liderlik yapabilecek, tecrübeli, vizyon sahibi, donanımlı, teşkilatımızın üyesine kadar hepsini harekete geçirebilecek, hem partimizin tabanına ters düşmeyecek, onların oyunu alabilecek, hem de merkez sağdan oy getirebilecek bir adaya ihtiyaç olduğunu görmekteyiz."

Buradan Sayın Dönen'e de seslendiklerini ifade eden Saygılı,"Sizin Hatay'a ve Cumhuriyet Halk Partisine borcunuz var. Ve işte bu borcu ödemenin tam zamanı. Bu görevden kaçma lüksünüz yoktur. Aslında bizler Büyükşehir yasası çıktığından bu yana oyumuzun az olduğu Erzin, Dörtyol ve İskenderun'a kadar olan bölgelerde çalışmalar ve araştırmalar yapmaktayız. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak Büyükşehir Belediyesini almak ve yerel baz da iktidar olmak istiyoruz."ifadelerini kullandı.

Saygılı,"Partimiz içerisinde kişisel nedenlerden dolayı Mehmet Dönen ismine tepki gösterenler olabilir. Biz Hatay'da yerel iktidar olmak isitiyoruz. Bizi kişisel sorunlar kişisel kaygılar ilgilendirmiyor. Bu CHP'lilerin hissiyatıdır. Bunu herkesin çok iyi anlaması gerekmektedir. Başka adaylarda elbette çıkabilir. Onlara da saygı duyuyoruz. Ama bizim kaybetmeye tahammülümüz yoktur. Biz seçimi kazanabilecek bir adayla bu seçime girmek istiyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz."diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya CHP Sarıseki Belde Başkanı İhsan Saygılı, Karayılan Belde Başkanı Mustafa Kemal Saygılı ,Azganlık Belde Başkanı Hacı Karakuş,Denizciler Belde Başkan yardımcısı A. Fuat Ağca,Bekbele Belde Başkanı Hanifi Uygunbaş, Kavaklı oluk muhtarı Sedat Bakır,Sarıseki Karşıyaka,zafer,çağlayan mahalle muhtarları ,Kaledibi Köyü muhtarı Bestami Sezik,Karayılan canova Mahalle muhtarı İbrahim Genç,Deniziciler şirinyurt,çamlık,fatih, Akdeniz mahalle muhtarları ,Bitişik köyü muhtarı Tahsin Kaya,İl genel meclis üyesi Nurettin Ağca, Akarca köyü muhtarı Erdoğan sert ,bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ilçe çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Dönen'e Aday Ol Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement