Sancaktepe'de "Ortadağ Sosyal Tesisi" Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe'de "Ortadağ Sosyal Tesisi" Hizmete Girdi

Sancaktepe\'de "Ortadağ Sosyal Tesisi" Hizmete Girdi

Toplam 16 dönüm yeşil alanı bulunan soysal tesiste; yürüyüş parkurları, süs ha­vuzları, çocuk oyun parkları ve araç otoparkı yer alıyor.

08.10.2013 11:33

Sancaktepe Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Tesis Daha

Toplam 16 dönüm yeşil alanı bulunan soysal tesiste; yürüyüş parkurları, süs ha­vuzları, çocuk oyun parkları ve araç otoparkı yer alıyor. Üst katı balo salonu olarak hizmet verecek olan Ortadağ Sosyal Tesisi'nin açılışı 5 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Sancaktepe Belediyesi, ilçe­ye bir sosyal tesis ve yeşil alan daha kazandırdı. "Ortadağ Sosyal Tesisi", Başkan İsmail Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç ve Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan'ın katıldıkları törenle hizmete açıldı.

Fatih Mahallesi'nde hizmete açılan Ortadağ Sosyal Tesisi yeşillikler içinde bir seyir keyfi yaşatıyor. Sancaktepe ve civar semtleri de farklı açılardan görme imkanı taşıyan Ortadağ Sosyal Tesisi, Sancaktepelilerin aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri toplam 3600 metrekarelik bir alana inşa edildi. Ortadağ Sosyal Tesisi'nde, restoran ve kafeterya da bulunuyor.

Başkan Erdem açılış esnasında yaptığı konuşmada, vatandaşlarımızın katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Sancaktepe'de sizlere daha iyi ve daha yenilikçi hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Sizlerin destekleriyle şu ana kadar hizmet çıtamızı yükseltmek için çalıştık. Dileriz, bu tesisimizle birlikte Sancaktepe'mizin silueti daha güzelleşecek. Sizlerin de çocuklarınızla birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, spor yapabileceğiniz, hafta sonlarınızı çok uzaklara gitmeden, burada, Sancaktepemiz'de geçirmekten memnuniyet duyacağınız bir tesis kazandırmaya çalıştık. Hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sancaktepe'de 'Ortadağ Sosyal Tesisi' Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement