Sandıklı'da Gergin Genel Kurul - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'da Gergin Genel Kurul

Sandıklı\'da Gergin Genel Kurul

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda bazı üyelerin silindiğini savunarak seçim isteyen bir grup gerginliğe neden oldu.

26.02.2015 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda bazı üyelerin silindiğini savunarak seçim isteyen bir grup gerginliğe neden oldu.Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulu Ezgi Düğün Salonu'nda yapıldı. Divanın oluşturulmasının ardından yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okundu, gelir gider bütçeleri üzerine müzakereler yapıldı. Genel kurulda üyelerden Ali Çiçek, kooperatifte yolsuzluk yapıldığı ve 400'e yakın üyenin kaydının silindiğini iddia ederek seçim yapılmasını istedi. Çiçek'in önerisi açık oylamada üyeler tarafından reddedildi.

Ali Çiçek'e yaklaşık 10 kişilik bir grup da destek verdi. Genel kurul boyunca Kooperatif Başkanı Mevlüt Özçınar ile sözlü tartışmaya giren grup, polis ve özel güvenlik görevlileri tarafından salondan çıkarıldı. Bir süre sonra tekrar salona giren grup polis ve özel güvenlik görevlileri tarafından çembere alındı. Bu şekilde tartışmalı olarak devam eden genel kurulda itirazlarda bulunan Yusuf İnal, "Kooperatif başkanı aldığı maaşı, huzur hakkını rakam olarak açıklayamadı. Detaylı bilgi veremedi. Üyeleri neden sildiğini açıklayamadı" dedi.

Kooperatif Başkanı Mevlüt Özçınar ise iddiaların asılsız olduğunu belirterek, konuya ilişkin ilerleyen günlerde bir açıklama yapacağını söyledi.Genel kurul toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sandıklı'da Gergin Genel Kurul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement