Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı\'dan Kısa Kısa

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, "Anneler Günü" nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

11.05.2019 16:38

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, "Anneler Günü" nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Tortop, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen cefakar ve fedakar annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile bizlere her zaman yol gösterici olmuş, karşılıksız sevginin en güzel örneğini sergilemişlerdir. Anne sevgisinin karşılıksız olması hasebiyle, en büyük ve en kıymetli sevgilerden biridir. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek de evlat olarak bizlerin en büyük vazifesidir.

Sevginin ve şefkatin ilk kaynağı olan, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlık huzur ve mutluluk diliyorum. Yerleri asla doldurulamayan annelerimizden ebediyete intikal edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum."

Anneler Günü

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl de, 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan "Anneler Günü" sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çöl mesajında, "Başımızın tacı, gönüllerimizin ilacı olan annelerimiz, bizlere yüce Rabbimizin en büyük emanetleridir. Merhametin, çilenin, sabrın ve fedakarlığın sembolü olan Annelerimiz, hoşnut tutularak bizlere Cennet yolunu açan en büyük değer kaynaklarımızdır. En büyük beklentilerinin çocuklarından görecekleri ilgi ve sevgiyi dışında bizleri karşılıksız seven Annelerimiz, sadece senenin bir günü değil her gün aynı heyecanla gönülleri hoş tutulmalı, hayır duaları alınmalı, hatırlanmalıdır. Ben bu vesileyle bütün Annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal eden bütün Annelerimize Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement