Sandıklı - MHP Afişi Tahrip Edildi - Son Dakika
Güncel

Sandıklı - MHP Afişi Tahrip Edildi

Sandıklı - MHP Afişi Tahrip Edildi

MHP afişi tahrip edildi MHP Sandıklı İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, MHP'ye ait ilan panosunda asılı afişin farklı tarihlerde üç kez tahrip edildiğini belirterek, tepki gösterdi.

29.10.2015 02:09

MHP afişi tahrip edildi

MHP Sandıklı İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, MHP'ye ait ilan panosunda asılı afişin farklı tarihlerde üç kez tahrip edildiğini belirterek, tepki gösterdi.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, Toprak Mahsulleri Ofisi yanındaki ilan panosunda asılı olan afişin tahrip edilmesine tepki gösterdi. Daha önce yenilemelerine rağmen afişin üçüncü kez tahrip edildiğini söyleyen Mehmet Tuğrul, aynı yerde diğer partilerin afişlerinin de bulunduğunu ancak sadece MHP'nin afişinin yırtıldığını kaydetti.

Saldırıyı yapan kişi ya da kişileri kınadığını aktaran Mehmet Tuğrul, "MHP korku salmış durumda. Bu afişlerin yırtılarak veya ortadan kaldırarak değil, fikren, açık açık mücadelelerin yapılmasını yani mertçe mücadelenin yapılmasının uygun olduğunu düşünüyorum. Bu durumu ben küçüklük olarak değerlendiriyorum. Hedef MHP ama korkunun ecele faydası yok. 1 Kasım her şeyin bittiği gün olacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sandıklı - MHP Afişi Tahrip Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement