"Sandıktan Ne Çıkarsa" - Son Dakika
Güncel

"Sandıktan Ne Çıkarsa"

"Sandıktan Ne Çıkarsa"

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinin yapıldığı Zafer Okuluna giderek bütün meslek gruplarına ve adaylarına başarılar diledi.

17.06.2013 12:12  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Ticaret odası bir şehir için önemli. Burada ki bütün sanayici kardeşlerimizi temsil eden bir kurum. Dolayısıyla bu süreçte guruplar içerisinde tatlı bir yarış devam ediyor. Daha sonra da çıkan meclis üyelerinin arasından bir başkan seçilecek. Ben şu açıdan sevindim. Çok güzel bir katılım var. Demokratik bir yarış. Şu anda bakıyoruz. Sonuçta herkes geliyor ve oyunu kullanıyor. Güzel bir katılım var. Sonuçta inşallah hayırlısı olmasını temenni diyoruz.

Bizim şu kültürümüzün oluşması lazım. Sandıktan ne çıkarsa saygı duymak lazım. Herkesin onu kucaklaması lazım. Kaybeden kazanan olarak değil de sonuçta vatandaşın teveccühü kim ise burada ki arkadaşların teveccühü kim ise ona saygı duymak lazım. O açıdan ben çok tatlı bir yarış olduğunu görüyorum. Bütün adaylara başarılar diliyorum.

İnşallah Aksaray'ımız için ve Aksaray'ın daha sanayileşmesi için gelişmesi için daha modern bir modern olma yolunda tabii ki sanayileşen bir şehir olma yolunda inşallah hayırlara güzelliklere vesile olur diyorum. Bütün katılımcılara başarılar diliyorum. Zaten hepsine o şekilde bir yaklaşımımız oldu. Hayırlı uğurlu olsun diyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Sandıktan Ne Çıkarsa' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement