5 Bin 136 Suriyeli Aileye Mini Buzdolabı - Son Dakika
Güncel

5 Bin 136 Suriyeli Aileye Mini Buzdolabı

5 Bin 136 Suriyeli Aileye Mini Buzdolabı

İç karışıklıkların devam ettiği Suriye'den kaçarak Akçakale'de kurulan Süleymanşah Konaklama Tesisi'ne yerleştirilen Suriyeli'lere mini buzdolabı dağıtımına başlandı.

23.07.2013 15:58  Güncelleme: 16:06

İç karışıklıkların devam ettiği Suriye'den kaçarak Akçakale'de kurulan Süleymanşah Konaklama Tesisi'ne yerleştirilen Suriyeli'lere mini buzdolabı dağıtımına başlandı. Zimmet karşılığında buzdolaplarını teslim alan Suriyeli aileler, yöneticilere teşekkür etti. Buzdolaplarının dağıtılmasıyla ilgili açıklama yapan Süleymanşah Konaklama Tesisi Müdür Yardımcısı Bekir Engül şöyle dedi

Uzun zamandan beri Suriyeli kardeşlerimize mini buzdolabı vermeyi planlıyorduk. Bu gün itibariyle bu uygulamamızı hayata geçirdik. Süleyman şah Konaklama Tesislerimiz içerisinde 5 bin 136 ailemize mini buzdolabı dağıtıyoruz. Özellikle Ramazan ayı ve havaların sıcak olması nedeniyle bu uygulama Suriyeli kardeşlerimize ilaç gibi geldi. Bundan sonra Suriyeli kardeşlerimizin yiyeceklerini saklayabilecekleri buzdolapları oldu. Tüm Suriyeli Kardeşlerimize hayırlı olsun.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 5 Bin 136 Suriyeli Aileye Mini Buzdolabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement