Şanlıurfa Valisi Tuna Akçakale De - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Valisi Tuna Akçakale De

Şanlıurfa Valisi Tuna Akçakale De

Vali Güngör Azim Tuna; 15 Temmuz'da yaşanan darbe kalkışması sonrası ve ilçede yaşanan son gelişmeler hakkında ilçe kaymakamı Eyüp Fırat ve Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'dan bilgi aldı.

26.07.2016 15:26

Eskişehir valisi iken Kısa süre önce açıklanan Valiler kararnamesi ile Şanlıurfa'ya atanan Güngör Azim Tuna Akçakale ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Hükümet konağı girişinde Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin ilçe jandarma bölük komutanı jandarma üsteğmen Mehmet Kutlu Ay Işık ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Tuna; Kaymakamlıkta yapılan kısa görüşme sonrası Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ve yanındaki diğer protokol üyeleriyle Belediye binasına geçti.

Belediye Başkanı Ayhan'ın makam odasında gerçekleşen toplantıda Akçakale ilçesinde 15 Temmuz darbe kalkışması sonrası yaşanan süreç ve ilçede belediye tarafından yapılan yatırımlar ve hizmetler konuşuldu.

Daha sonra Vali Tuna, kaymakam Fırat ve başkan Ayhan 30 bin kişinin yaşadığı Akçakale Süleyman şah konaklama tesislerine geçti. Kamp yönetimi tarafından karşılanan Vali toplantı çadırında kaymakam Eyüp Fırat tarafından brifing verildi.

Brifing sonrası Vali Tuna sırasıyla Hastane ,Kadın Meclisi,eğitim alanı ve marketleri ziyaret ederek Suriyeli misafirlerle sohbet ederek istek ve sorunlarını dinledi.

Vali Güngör Azim Tuna kamptan ayrılamadan önce Suriyeli öğrenciler tarafından hazırlanan 15 Haziran darbe girişiminin simgesi haline İstanbul boğaz köprüsü maketini Hediye ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Valisi Tuna Akçakale De - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement