Sapanca'da 2. Etap Doğalgaz Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Sapanca'da 2. Etap Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Sapanca\'da 2. Etap Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Çalışmalar sonrasında yaklaşık 1480 konut doğalgaza kavuşacak.

28.09.2012 10:36

Sapanca ilçesinde Kurtköy Yavuz Selim Mahallesi, Fatih Mahallesi, Dibektaş Mahallesi, Güldibi Mahallesi ve Yeni Mahalle için doğalgaz 2nci etap çalışmaları başladı.

10 Ocak 2009 tarihinde Sapanca Belediyesi'nin girişimleri doğalgaza kavuştu. Yapılan çalışmalarda ilçenin yüzde 75'ine doğalgaz verildi. Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. (AGDAŞ) ile yapılan görüşmeler neticesinde Yavuz Selim Mahallesi, Fatih Mahallesi, Dibektaş Mahallesi, Güldibi Mahallesi ve Yeni Mahalle için doğalgaz altyapı çalışmaları başladı. Çalışmalar öncesinde Sapanca Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayati Arıcı, AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, AGDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Taner İnal, yüklenici BOZSAR İnş. Tic. Ltd. Şti. firmasından Orhan Sarı ve vatandaşlarında katıldığı açılış töreni yapıldı.

Törende konuşan Arıcı; "AGDAŞ yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçemizin tamamını doğalgazla buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. 2009 yılında yapılan yatırım ve çalışmalarla ilçemizin yaklaşık yüzde 75'i doğalgaz ile tanıştı. Şimdi ise kalan 5 mahallemize doğalgazı ulaştırmak için çalışmalar başladı. 2inci etap çalışmalarda yaklaşık 75 kilometre doğalgaz hattı döşenecek ve toplamda 1480 konuta doğalgaz ulaştırılacak. AGDAŞ ve yüklenici firma BOZSAR İnşaat yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum, doğalgazın geldiği mahalle sakinlerine de hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir iş bitirme süresinin 90 gün olduğunu ve 15 Aralık'ta doğalgazın kullanılabileceğini ifade etti. Açılış sonrası firma yetkilileri kurbanlık koç kesti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sapanca'da 2. Etap Doğalgaz Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement