Sapanca'da Asfaltla Çiçeklenen Yollar - Son Dakika
Güncel

Sapanca'da Asfaltla Çiçeklenen Yollar

Sapanca\'da Asfaltla Çiçeklenen Yollar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca'da asfaltlanan yolların trafik çizgi çalışmalarının tamamlanmasıyla, ilgili güzergahlar adeta asfaltlamayla çiçeklendi.

02.08.2016 08:47

Rüstempaşa Mahallesi İpekyolu Caddesi ile Hacımercan, Ünlüce Kuruçeşme mahallelerinde asfaltlanan yollar, çizgileme çalışmasıyla tamamlandı.

Sapanca'da asfalt planlaması yapılan yolların ilgili planlamayla kısa sürede Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince asfaltlanan yollar nedeniyle Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na samimi teşekkürlerini sunan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin ortak yapılan planlamayla yaklaşık olarak 20 kilometrelik güzergahı asfaltlayıp çizgileme çalışmasını da kısa sürede bitirmesinin Sapanca'ya verilen önemin göstergesi olduğunu belirtti.

Yaz ayları bitinceye kadar asfaltlama çalışmasının Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun bir çalışma temposuyla sürdürüleceğini de ifade eden Başkan Yılmazer, Sapanca'nın turizm ilçesi konseptiyle ele alınmasının sonuçlarını, hissedilir derecede iyi düzenlenmiş yollar sayesinde elde ettiklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sapanca'da Asfaltla Çiçeklenen Yollar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement