Sapanca'da Kupa Voltranspor'un Oldu - Son Dakika
Güncel

Sapanca'da Kupa Voltranspor'un Oldu

Sapanca\'da Kupa Voltranspor\'un Oldu

Sapanca Belediyesinin Sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği Futbol Turnuvası oynanan final karşılaşması ile sona erdi.

02.02.2012 08:56

23 takımın katıldığı turnuvada şampiyon Voltranspor oldu.

Kösemen çim-halı sahada gerçekleşen final karşılaşmasını Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Emniyet Müdürü Erdem Mali, Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Müftü Fatih Kurt, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Mercan, Belediye Meclis Üyeleri, Sapanca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Aydın Yılmazer, ASKF Başkanı Hüseyin Kama, Sakarya Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, Sakarya Hakem Komitesi Başkanı Mehmet Alemdar ve çok sayıda taraftar grubu seyretti.

Güldibi Esnafspor ile Fenerbahçe FC arasında oynan üçüncülük karşılaşmasında gülen taraf rakibini 6-5 yenen Güldibi Esnafspor oldu. Turnuvanın final karşılaşması ise Voltranspor ile Kırkpınarspor arasında oynandı. Zevkli, bir o kadar da çekişmeli geçen karşılaşma sonunda rakibini 7-5 mağlup eden Voltranspor şampiyon oldu.

Karşılaşmaların ardından yapılan kupa töreninde şampiyonluk kupasını Voltranspor kaldırırken, ikinciliği Kırkpınarspor, üçüncülüğü Güldibi Esnafspor aldı. Turnuvanın en centilmen takımları Sırma Su ve Sapanca Meslek Yüksek Okulu, gol kralı Voltranspor'dan Murat Berk, en az gol yiyen kaleci Kırkpınarspor'dan Süleyman Yetim, asist kralı Güldibi Esnafspor'dan Yusuf Taylan, turnuvanın en renkli antrenörleri Güldibi Esnafspor'dan Fahrettin Karadağ ve Milli Eğitimspor'dan Remzi Tan, turnuvanın en renkli futbolcuları 1837 Sapancaspor'dan Ogün Kara, Sapanca MYO'dan Zeki Tan ve Cafer Özen, Topçu Ticaret'ten Ahmet Nalbantoğlu ve Tesa Emlak'tan Tolunay Kösemen oldu.

Turnuva'da ayrıca, katkılarından dolayı ASKF Başkanı Hüseyin Kama, Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, Hakem Komitesi Başkanı Mehmet Alemdar ve Turnuva Komite Başkanı Bayram Ay'a plaket verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sapanca'da Kupa Voltranspor'un Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement