Saray Grup'un Yeni Markası Tiffany Halı Nilüfer Şubesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Saray Grup'un Yeni Markası Tiffany Halı Nilüfer Şubesi Açıldı

Saray Grup\'un Yeni Markası Tiffany Halı Nilüfer Şubesi Açıldı

Nihal Halı Tiffany Nilüfer mağazası, Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından açıldı.

08.04.2013 15:42

Mücahid Ketenci ve Taha Ketenci'nin işletmeciliğini yapacağı Saray Halı Grup Şirketlerinin yeni yüzü ve yeni markası Tiffany Halı konsepti ile düzenlenen Nihal Halı Tiffany Nilüfer mağazası, Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından açıldı.

İhsaniye Mahallesi Tuna Caddesinde 160 metrekare kapalı alanda hizmet verecek olan mağazada Saray Halı ve Tiffany Halı' ya ait tüm ürünler satışa sunulacak. İlk etapta 4 kişinin istihdam edileceğini söyleyen mağaza ortaklarından Taha Ketenci, desteklerinden dolayı Mustafa Bozbey' e teşekkürlerini iletti.

Açılışta konuşan Başkan Bozbey, "Nilüfer ilçesine yapılan küçük büyük bu tür yatırımlar Bursa için çok değerlidir. Tiffany Halı'nın Nilüfer Şubesini açıyoruz. Mağazayı işletecek esnafımızı kutluyorum. Kendilerine bol kazançlar diliyorum." şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Bozbey işyerinin açılış kurdelesini mağaza ortakları Mücahid Ketenci ve Taha Ketenci ile birlikte kesti. Açılıştan sonra işletmeci Mücahid Ketenci, "açılışa özel kampanyalarının 1 ay boyunca devam edeceğini ve tüm Nilüfer sakinlerini mağazamıza davet ediyoruz." Şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saray Grup'un Yeni Markası Tiffany Halı Nilüfer Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement