Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Son Dakika haberlerini kaçırma! YÜKLE

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Anayasa değişikliği için yapılacak halk oylaması dolayısıyla Kastamonu'da güvenlik toplantısı yapıldı.

Anayasa değişikliği için yapılacak halk oylaması dolayısıyla Kastamonu'da güvenlik toplantısı yapıldı.

Güvenlik toplantısı, Vali Vekili Ünal Kılıçarslan başkalığında, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Toplantıda, referandumun huzur ve güven içinde yapılması için seçimden önce, seçim günü ve seçim sonrası alınacak önlemler değerlendirildi.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından seçimde alınacak güvenlik önlemleriyle ilgili sunum yapıldı.

Toplantıya, Kastamonu Belediye Başkan Vekili Eşref Can, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, ilçe kaymakamları ile kurum amirleri katıldı.

Kaynak: AA