Sedaş'ta Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Sedaş'ta Veda Yemeği

Sedaş\'ta Veda Yemeği

SEDAŞ Genel Müdürlüğü bünyesinde Finans-Bütçe, İdari İşler ve Satın Alma Müdürlüklerinde görev yapmaktayken, SEDAŞ'a veda eden ve farklı sektörlerde görev alan 3 üst düzey yöneticisine veda yemeği düzenlendi.

23.06.2012 00:40  Güncelleme: 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SEDAŞ İCRA Başkanı Bekir Sami Güven, "mesai arkadaşlarımıza görev yapacakları sektör ve yeni iş kulvarlarında sağlıklı başarılı ve mutlu günler diliyor, 3 yıldır verdikleri hizmet ve SEDAŞ'a katkılarından dolayı Müdür arkadaşlarımıza teşekkür ederken yeni tanan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum"dedi.

SEDAŞ'ta İdari işler Müdürü olarak görev yapan Koray Atalay, Satın alma Müdürü olarak görev yapan Semih Doğan, Bütçe Bilanço Müdürü olarak görev yapan Yasemin İplik bulundukları görevden kısa bir süre önce ayrıldılar. SEDAŞ İcra Başkanı ve SEDAŞ Direktörleri ile Şube Müdürlerinin Elmas Otelde bir araya geldiği veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

Direktörler ve Şube Müdürleri aralarından ayrılan mesai arkadaşlarına bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarı dileklerinde bulundular. Elmas otelde yapılan veda yemeği sırasında iş ile ilgili güzel paylaşımlar ve anılar konuşuldu. Yasemin İplik, 'Enerji sektöründe elektrik dağıtım hizmet biriminde çalışmak ve SEDAŞ'ta görev yapmak bizim için önemli ve değerli bir tecrübe oldu.

Tüm mesai arkadaşlarımıza gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ediyoruz' dedi. SEDAŞ'ta Satın Alma Müdürü Semih Doğan'ın yerine aynı Müdürlükte görev yapan Yasemin Güven Yıldırım atanırken, Finans ve Bütçe Müdürü Yasemin İplik'in yerine, Emre Akgün atandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sedaş'ta Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement