SEDAŞ'ta Yeniden Yapılanma Dönemi - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ'ta Yeniden Yapılanma Dönemi

SEDAŞ\'ta Yeniden Yapılanma Dönemi

SEDAŞ, müşterilerine verdiği hizmeti bir adım daha ileriye taşımak amacıyla şirketin yönetim ve destek hizmetlerinde yeni bir yapılanma stratejisi geliştirdi.

01.06.2013 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu karar doğrultusunda TES-İŞ ile imzalanan toplu iş sözleşmesi neticesinde yüklenici firmalardan alınan hizmetler artık SEDAŞ bünyesinde gerçekleşecek.

Elektrik dağıtımında bu zamana kadar arıza, bakım - onarım, endeks okuma, açma - kesme işlemlerini taşeron firmalardan hizmet alım yoluyla sürdüren SEDAŞ, 1 Temmuz 2013 tarihi itibariyle bu işlemleri kendi bünyesinde yapılandıracak. Bundan sonra 954 yüklenici firma çalışanı kadrolu olarak çalışmaya başlayacak. Yeni yapılanma ile ilgili 31 Mayıs Cuma günü Sakarya'da düzenlenen basın toplantısında konuşan SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, yüklenici firmalardan alınan hizmetlerin SEDAŞ bünyesinde yürütülecek olmasından ve başarılı bir sözleşme süreci sonunda imza aşamasına gelmiş olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Yeni yapılanma içerisindeki bu önemli değişimin, SEDAŞ'ın bölgedeki faaliyetlerinin başarısını daha da artıracağını söyleyen Güven, "Yüklenici firmaların şirket bünyesine alınmasıyla mevcut önceliklerimizin ve gelecek hedeflerimizin daha iyi karşılanacağına inanıyorum. Şirketimizin imajı ve kurumsal itibarı açısından da değerlendirildiğinde bu yeni yapılanma, çalışanların sahada SEDAŞ'ı temsil etmesi nedeniyle de oldukça önemli " dedi.

SEDAŞ olarak hizmet kalitesine verdikleri öneme her fırsatta değinen ve bu alandaki çalışmalarını sadece yeni yapılanma ile değil, gerçekleştirdikleri önemli yatırımlarla da desteklediklerini belirten SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, "Yaptığımız çalışmalarla çevremize artı değer katıyor ve bu anlamda her yıl büyük yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce ve Gebze illerini kapsayan görev bölgemizde 2011 ile 2015 yılları arasında 380 milyon TL tutarında yatırım yapacağız. Bu miktarın önemli bir kısmı ise SCADA ve OSOS projeleri için ayrıldı. Bu projelerimizle ilgili çalışmalarımıza ise hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ'ta Yeniden Yapılanma Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement