SEDAŞ'tan Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ'tan Veda Yemeği

SEDAŞ\'tan Veda Yemeği

SEDAŞ görevden ayrılan 2 Direktörüne veda yemeği ile teşekkür etti

13.08.2012 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Genel Müdürlüğü bünyesinde Proje Yönetim Direktörü olarak görev yapan Nusret Altun'un ve Ortak Hizmetler Direktörü olarak görev yapan Mevlüt Durgaç'ın görevlerinden ayrılmaları nedeniyle onurlarına düzenlenen veda yemeğinde, SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven ile birlikte tüm birim müdürleri bir araya geldiler. SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, "SEDAŞ'ın Özelleşmesi sonrasında kendileri ile çalışmaya başlayarak, birlikte görev yaptığımız Direktörlerimizin 3,5 yıldır verdikleri değerli katkılara, ayrıca bu sektörde 30 yılı aşan bir süredir görev yapmaları nedeniyle, tecrübeleri ile elektrik dağıtım sektörüne ve bölgemize sağladıkları katkılara, bugüne kadar birlikte çalıştıkları mesai arkadaşlarımıza aktardıkları deneyimlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, SEDAŞ ailesi olarak bundan sonraki yaşantılarında ömür boyu sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz. "dedi.

SEDAŞ İcra Başkanı ve SEDAŞ Direktörleri ile Birim Müdürlerinin Elmas Otelde bir araya geldiği veda yemeğinde Nusret Altun ve Mevlüt Durgaç'a plaket ve hediyeleri verilirken duygulu anlar yaşandı. Direktörler ve Birim Müdürleri aralarından ayrılan Direktörlerine bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarı dileklerinde bulundular. Elmas otelde yapılan veda yemeği sırasında iş ile ilgili güzel paylaşımlar ve anılar konuşuldu.

Nusret Altun, 'İş hayatına başladığım günden bu güne değin ailem gibi nitelendirdiğim ve ilk günden itibaren artan bir sevgiyle sürdürdüğüm çalışma hayatıma artık bir nokta koyma zamanının geldiğine inanıyorum. Zira yaşam gibi, çalışma hayatımız da nihayetinde bir süreç. 35 yılımı geçirdiğim bu Şirketteki çalışma dönemlerimizde elde ettiğimiz tüm başarılar, bireysellikten ziyade oluşturulan ekip ruhu ile sağlandığından; uzun çalışma dönemim içerisinde her türlü desteğini her şartta ortaya koyan ve gerekli işbirliğini sağlayan siz değerli çalışma arkadaşlarıma olan minnettarlığımı özellikle belirtmek istiyorum. Bu duygular içerisinde, tüm çalışma arkadaşlarıma gerek aile ve gerekse çalışma hayatında sağlık, huzur ve başarı dileklerimle birlikte sevgi ve saygılarımı sunuyorum. " dedi.

Mevlüt Durgaç'ta "Yaklaşık 30 yıldır bu sektörde, güzel ülkemizin değişik yerlerinde görev basamaklarını birer birer tırmanarak ve de bu sektörde yer, hedefi ve de ufku olan birisi olarak deneyimlerimi sizlerle bundan sonrada paylaşmak isterim.Tüm mesai arkadaşlarım çekinmeden benimle her zaman iletişime geçebilir, bundan da mutluluk duyarım. Ayrılma kararımın hepimize hayırlı olmasını diliyorum. "Mevlam ne eylerse güzel eyler" dizelerini hatırlatarak, hepinize sağlık ve esenlik içinde mutluluk ve başarılar diliyorum"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ'tan Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement