Şehir Tiyatrosu Yıldırım'da Perde Açıyor - Son Dakika
Güncel

Şehir Tiyatrosu Yıldırım'da Perde Açıyor

Şehir Tiyatrosu Yıldırım\'da Perde Açıyor

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Kaynanam Nasıl Kudurdu' adlı oyununu Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde sahnelemeye hazırlanıyor.

11.12.2013 15:29

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Kaynanam Nasıl Kudurdu' adlı sevilen oyununu Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde sahneleyecek.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 5 yıl aradan sonra yeniden Yıldırım'da sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Birbirinden özel oyunları sahneleyerek dikkatleri çeken Şehir Tiyatrosu, 17 Aralık Salı gününden itibaren Barış Manço Kültür Merkezi'nde de perdelerini açacak. Türk öykü ve romancılığının en üretken yazarlarından biri olan Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın 'Kaynanam Nasıl Kudurdu' adlı eserini sahneleyen Şehir Tiyatrosu, geçkin yaşına rağmen bambaşka bir hayatın peşinde sürüklenen dul bir kadının yaşamını eğlenceli bir dille seyircinin beğenisine sunuyor. Aralık ve Ocak ayları boyunca her Salı günü Barış Manço Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de oynanacak oyunun biletleri de tam 5, öğrenci 3 TL, 20 kişi ve üzeri grup fiyatları da 2,5 TL olarak Tayyare Kültür Merkezi gişesinde satışa sunuldu. Oyun günleri saat 16.00'dan itibaren Barış Manço Kültür Merkezi'nde de gişe açılacak.

Ocak ayından itibaren her hafta farklı bir oyunla Barış Manço Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşmayı sürdürecek olan Şehir Tiyatrosu, oyunlarını periyodik olarak, İnegöl, Karacabey, Gemlik ve Mudanya'da da sahnelemeyi planlıyor. Programla ve oyunlarla ilgili bilgiye www.bursasehirtiyatrosu.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehir Tiyatrosu Yıldırım'da Perde Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement