Şehir Tiyatrosu, Yıldırımlı Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Şehir Tiyatrosu, Yıldırımlı Sanatseverlerle Buluştu

Şehir Tiyatrosu, Yıldırımlı Sanatseverlerle Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Kaynanam Nasıl Kudurdu adlı oyununu Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinde sahneledi.

21.12.2013 09:22  Güncelleme: 09:21

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Kaynanam Nasıl Kudurdu' adlı sevilen oyununu Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde sahnelemeye başladı.

Şehir Tiyatrosu, 5 yıl aradan sonra yeniden Yıldırım'da sanatseverlerle buluştu. Birbirinden özel oyunlarıyla beğeni toplayan Şehir Tiyatrosu, artık her salı akşamı Barış Manço Kültür Merkezi'nde perdelerini açacak.

Türk öykü ve romancılığının en üretken yazarlarından biri olan Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın 'Kaynanam Nasıl Kudurdu' adlı eserini Yıldırım'da sahneleyen Şehir Tiyatrosu, geçkin yaşına rağmen bambaşka bir hayatın peşinde sürüklenen dul bir kadının yaşamını eğlenceli bir dille seyircinin beğenisine sundu. Vatandaşlardan büyük ilgi gören oyun, eğlenceli anlara imzasını attı. Sanatçılar, sahne performanslarıyla Yıldırımlı sanatseverlerin gönüllerini fethetti.

Ocak ayından itibaren her hafta farklı bir oyunla Barış Manço Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşmayı sürdürecek olan Şehir Tiyatrosu, oyunlarını periyodik olarak, İnegöl, Karacabey, Gemlik ve Mudanya'da da sahnelemeyi planlıyor. Programla ve oyunlarla ilgili bilgiye www.bursasehirtiyatrosu.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehir Tiyatrosu, Yıldırımlı Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement