Şehit Cenazesi Gümüşkonak Beldesinde - Son Dakika
Güncel

Şehit Cenazesi Gümüşkonak Beldesinde

Şehit Cenazesi Gümüşkonak Beldesinde

Ankara’nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Eskişehirli Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme’nin cenazesi, defnedilmek üzere memleketi olan Günyüzü ilçesine bağlı Gümüşkonak Beldesi’ne getirildi.

18.12.2013 14:04

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Eskişehirli Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme'nin cenazesi, defnedilmek üzere memleketi olan Günyüzü ilçesine bağlı Gümüşkonak Beldesi'ne getirildi.

Ankara'da düzenlenen törenin ardından ambulansla Gümüşkonuk Beldesine'ne getirilen cenaze, ilk olarak helallik alınmak için Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan baba evine götürüldü. Türk bayrağına sarılı tabutu gören şehidin yakınları ve cenaze için toplanan kalabalık gözyaşlarına boğuldu. Anne Nazik Uluçeşme, uzun süre tabuta sarılıp ağladı, ayrılmak istemedi. Mülki ve askeri erkanın yanı sıra yüzerce vatandaşın takip ettiği cenaze daha sonra Yunus Emre Camii'ne götürüldü. Cenaze, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gümüşkonak Mezarlığı'na defnedilecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Cenazesi Gümüşkonak Beldesinde - Son Dakika


Advertisement