Şehitlerimizi Uğurluyoruz - Son Dakika
Güncel

Şehitlerimizi Uğurluyoruz

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit evinden detaylar Şehidin cenaze namazanın kılınacağı camiden detaylar Şehit yakınlarından detaylar Şehit cenazesinin camiye getirilişi Cenaze namazından detaylar Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş İlhan, Mudanya ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan'ın (25) cenazesi, Bursa'nın Mudanya ilçesinde toprağa verildi.

18.02.2016 19:52

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit evinden detaylar

Şehidin cenaze namazanın kılınacağı camiden detaylar

Şehit yakınlarından detaylar

Şehit cenazesinin camiye getirilişi

Cenaze namazından detaylar

Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş İlhan, Mudanya ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan'ın (25) cenazesi, Bursa'nın Mudanya ilçesinde toprağa verildi.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Ankara'dan askeri uçakla getirildiği Yenişehir Havalimanı'nda ambulansa alınarak, Mudanya'ya nakledildi.

Astsubay İlhan'ın cenazesi, daha sonra Güzelyalı Mahallesi'ndeki Duran Camisi'ne getirildi. Şehidin babası Abdulcabbar, annesi Cahide ve kardeşi Gökhan İlhan ile yakınları, bir süre tabutun başında ağladı.

İkindi vakti kılınan cenaze namazına, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan'ın cenazesi, törenin ardından Güzelyalı Mezarlığı'nda defnedildi.

Şehitlerimizi Uğurluyoruz
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitlerimizi Uğurluyoruz - Son Dakika


Advertisement