Şeker Bayramı'nda Altı Günlük Masalsı Bir İskoçya Turu - Son Dakika
Güncel

Şeker Bayramı'nda Altı Günlük Masalsı Bir İskoçya Turu

Şeker Bayramı\'nda Altı Günlük Masalsı Bir İskoçya Turu

Gazella Turizm, uzak diyarları düşleyenleri 26 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında İskoçya'ya götürüyor.

30.06.2014 13:21  Güncelleme: 13:14

İskoçya, Ortaçağ'dan kalma şehirleri, geleneksel müziğine hayat veren gaydası ve Cesur Yürek filmiyle milyonların tanıdığı efsanevi William Wallace'ın bağımsızlık mücadelesinin izleriyle Şeker Bayramı'nda
gezginleri bekliyor.

Özgün ve konforlu seyahat arayışındaki gezginlerle birlikte dünyanın farklı noktalarını keşfeden Gazella Turizm, bu kez pastoral yaşamın moderniteyle buluştuğu bir ülkeye, İskoçya'ya doğru yola çıkıyor. Dağların arasına kurulmuş gizemli şatoları ve dünya mirası listesine alınmış birçok tarihi binası ile seyahat severlere masalsı bir tur vadeden İskoçya, Glasgow'dan Edinburgh'a kadar altı günlük unutulmaz bir yolculuk için kapılarını açıyor.

Tur, Temmuz ve Ağustos aylarında en iyi zamanlarını yaşayan İskoçya'nın en büyük şehrinde, Glasgow'da başlıyor ve yüzyıllar boyu sayısız edebiyat eserine ve belgesellere konu olmuş efsanevi Ness Gölü Canavarı ile bol Oscar ödüllü Cesuryürek filmindeki İskoç Bağımsızlık Savaşları'na ev sahipliği yapan Inverness ve Loch Ness'e uzanıyor. Hem doğal güzellikleri hem de tarihi ile İskoçya'nın en önemli ve en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Coe Vadisi, Trossachs Ulusal Parkı ve Loch Lomond ise, haritadaki diğer duraklardan. İskoçya'ya özgü dünyaca ünlü milli içecekler ve yemekler ile zenginleşen tur, orduları, hanedanları ve kraliyet mücevherleriyle ünlü Stirling ve Blair Kaleleri'nin ihtişamı ve "Kuzeyin Atinası" unvanını almasını sağlayan özgün mimarisiyle tarihe ayrı bir yolculuk vadeden başkent Edinburgh'un görkemiyle son buluyor.

Adanın geri kalan kısımlarına oranla daha soğuk olan İskoçya için yanınızda mutlaka bir yağmurluk, bir fotoğraf makinesi, bir de anı defteri bulundurmanız gerekiyor.

Turun fiyatı, tüm ekstra turlar ve kişiye özel havalimanı-ev transferleri dahil, 1590 avro.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şeker Bayramı'nda Altı Günlük Masalsı Bir İskoçya Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement