Sevgi Çemberi 22 Ekim'de Gösterimde - Son Dakika
Güncel

Sevgi Çemberi 22 Ekim'de Gösterimde

Sevgi Çemberi 22 Ekim\'de Gösterimde

Tiyatro Okulu ve Tiyatro Bölümü öğrencilerinin de rol aldığı Sevgi Çemberi, farklı tarzıyla tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

27.09.2013 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyunlarından Sevgi Çemberi, 22 Ekim Salı günü ilk gösterimini gerçekleştirecek. Hasan Erkek'in kaleme aldığı eserde, tüm eylemlerimizin, edimlerimizin, sevgi ya da küskünlüklerimizin aslında tüm dünyayı etkilediği; küçük çatışmaların kavgaya, kavganın şiddete, şiddetin savaşa dönüşebildiği kadar; küçük iyiliklerin ve sevginin de büyüyerek dünya barışına ve kardeşliğe hizmet edebileceği konu ediliyor.

TİYATRO OKULU VE TİYATRO BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ

Nurhan Karadağ'ın yönettiği ve halen prova çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiği oyunda Şehir Tiyatroları sanatçıları Ahsen Gül Ever, Bülent Baytar ve Koray Onur'un yanı sıra; Tiyatro Okulu öğrencilerinden Gökhan Yılmazer, Semih Eraslan, Zeynep Çağla Şenol, İbrahim Gören ve Yeliz Sivas ile Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü öğrencilerinden Aslı Yiğit, Nursel Çeliktürk, Erçin Arslan, Umut Vicnelioğlu Zeynep Dilara Yazaroğlu, Sarper Saydam, Numan Ertuğrul Uzunsoy, Sonnur Şahin ve Talha Kaya rol alıyor.

GÖLCÜK VE GEBZE'DE DE SERGİLENECEK

22 Ekim'de Süleyman Demirel Kültür Merkezi (SDKM) Büyük Salon'da ilk gösterimi gerçekleştirilecek oyunun, Gebze Osman Hamdi Bey ve Gölcük Kazıklı Kervan Sahneleri'nde de sergilenmesi öngörülüyor. Müzikleri Nedim Yıldız tarafından yapılan "Sevgi Çemberi"nde dekor kostüm tasarımda Veysel Çıracı görev yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgi Çemberi 22 Ekim'de Gösterimde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement