Sevgi Gönül Kültür Merkezi Programı - Son Dakika
Güncel

Sevgi Gönül Kültür Merkezi Programı

Sevgi Gönül Kültür Merkezi Programı

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi Aralık ayı programı belli oldu.

29.11.2011 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren, birçok ünlü sanatçı ve gurubun etkinliklerine ev sahipliği yapan Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi (SGKM), Aralık ayı programıyla birbirinden değerli sanatçı ve gurupları sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Ece Demirci Piyano Resitali:

Piyanoya sekiz yaşında Rana Erksan'la başlayan Ece Demirci, 06 Aralık 2011, Salı akşamı saat 20.00'de Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde dinleyicileriyle buluşuyor.

1993 "Uluslararası Troya Müzik Festivali'nde "Musik im Kontext" ile oda müziği olarak ve solo konserler verdi. 1996 Münster "96 Spektakel" Festivali'ne, 1998 "C.R.R. Uluslararası Piyano Festivali'ne katıldı. Yurtiçi ve yurt dışında çeşitli konserler vermeye devam eden ve Radyo-televizyon kayıtları bulunan Ece Demirci, aynı zamanda Doçent olarak M.S.G.S.Ü. Devlet Konservatuarı öğretim üyeliğini sürdürmektedir. Essen Üniversite Orkestrası, Mersin Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası, Bursa, Çukurova Devlet Senfoni Orkestralarıyla konserler veren sanatçı, Tokyo Türk Büyükelçiliği'ndeki konserinde büyük beğeni topladı. Son olarak Bükreş "George Enescu Filarmoni Orkestrası" ile verdiği konserler nedeniyle dış basında da adından övgüyle bahsedildi. Etkinlik ücretsizdir.

Don Juan'ın Gecesi:

Oyun Atölyesi 14 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de, Don Juan'ın Gecesi oyunuyla Sevgi Gönül Kültür Merkezi'ne geliyor. 2008'de Oyun Atölyesi tarafından sahnelenen ve büyük ilgi toplayan "Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler" oyununun yazarı Eric-Emanuel Schmitt'in yazdığı Don Juan'ın gecesi Don Juan miti etrafında cinselliğin doğası ve insanın varoluşunu sorguluyor. Haluk Bilginer'in Don Juan'ı oynayacağı oyunda Gülen Karaman, Güneş Berberoğlu, Funda İlkan, Zeynep Alkaya, Evrim Alasya, Muharrem Özcan, Umut Temizaş, Seda Türkmen ve Selin Yeninci yer alıyor. Oyunun yönetmenliğini ise Kemal Aydoğan yapıyor. Oyuna katılmak isteyen tiyatro severler kusgkm@ku.edu.tr adresi üzerinden rezervasyon yaptırabilirler. Bilet fiyatı: 25 TL'dir.

Sert Sessizler Konseri:

Sumru Ağıryürüyen ve Anıl Eraslan tarafından kurulan cello ve vokalden oluşan Sert Sessizler ikilisi 20 Aralık Salı 20.00'da unutulmaz bir konser için Sevgi Gönül Kültür Merkezi'ne geliyor. Anıl Eraslan Strasbourg Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra, hem solist olarak hem de çeşitli barok, klasik ve çağdaş müzik topluluklarıyla konserler verdi. Matt Elliot, Eric Groleau, Sylvain Kassap, ve Ayse Tütüncü gibi müzisyenlerle albüm ve konser çalışmalarında bulundu. Gelenekselden özgür doğaçlamaya çeşitli tür ve dillerdeki konser ve albüm çalışmalarıyla tanınan çok yönlü müzisyen Sumru Ağıryürüyen'in ise solo çalışması "Issız"ın yanı sıra, "Ayde Mori" ve "Balkan Yolculuğu" adlı iki albümü bulunuyor. Sanatçı, Angers Film Festivali'nde en iyi müzik ödülü alan Özcan Alper'in Sonbahar filminin müziklerini yapan ekipte yer aldı. Etkinlik ücretsizdir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgi Gönül Kültür Merkezi Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement