Seydibey'e Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Seydibey'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Seydibey\'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Seydişehir'li yöneticilerden oluşan heyet, Konya Şeker'e ait Seydibey Tarım Ürünleri İşletme Entegre Tesislerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

13.11.2012 15:05

Seydişehir'li yöneticilerden oluşan heyet, Konya Şeker'e ait Seydibey Tarım Ürünleri İşletme Entegre Tesislerinde geçen hafta sonu çıkan yangın sonrası geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Pankobirlik Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan'ın ev sahipliğini yaptığı ziyarette Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, İlçe Emniyet Müdürü Yahya Günay, Askerlik Şubesi Müdürü Kamil Güngör, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Konya Şeker Bölge Ziraat Müdürü Turan Dizdarlar, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünvar, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Durmuş Uğurlu,Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Gültekin Kayak,Çelik İş Sendikası Başkanı Muharrem Oğuz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Enes Acar, Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Eker, Çiftçi Malları Kooperatifi Koruma Başkanı Levent Kararaslan, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Zehra Şahin, Konya Pancar Ekiciler Kooperatif Müdürü Doğan Akın ve Parmak Patates Fabrikası İdari İşler ve Muhasebe Müdürü Nejdet Yılmaz hazır bulundu.

Seydişehir Yöneticiler yaptığı ortak açıklamada" Geçtiğimiz günlerde Seydibey Tarım Ürünleri İşleme Entegre Tesisleri hammadde deposunda elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın ilçemizde üzüntüyle karşılanmıştır. Bölgemizde yarattığı istihdam, katma değer ve üretimiyle hem ülke hem de bölge ekonomisine katkıda bulunan milli kuruluşlarımızdan olan Seydibey Üretim Tesisleri'ndeki yangın için Seydişehir halkı adına geçmiş olsun dileklerimizi sunmak için buradayız. Yangından dolayı herhangi bir aksamamın yaşanmamış olması ve mamül ürün üretiminin de aralıksız olarak devam etmesi memnuniyet vericidir" ifadelerine yer verdi.

Pankobirlik Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Seydişehir'in duyarlı ve saygıdeğer yöneticilerinin gösterdikleri hassasiyet için kuruluşumuz adına teşekkürlerimizi ifade etmek isterim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydibey'e Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement