Seydişehir Belediyesi Kültür-Sanat Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Kültür-Sanat Etkinlikleri

Seydişehir Belediyesi Kültür-Sanat Etkinlikleri

Seydişehir Belediyesi Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında Belediye Düğün Salonunda düzenlenen programda yerel sanatçılar sahne aldı.

21.01.2013 15:01

Programa Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık, Askerlik Şubesi Başkanı Kamil Güngör ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat burada yaptığı konuşmada ; "Göreve geldiğimiz günden itibaren Seydişehir'imizin sosyal ve kültürel alanda etkin şekilde temsil edilmesini sağlamak ve aziz vatandaşlarımızın sosyal alanda da bazı güzellikleri yaşayabilmesi için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Ramazan Ayının manevi iklimine uygun etkinliklerimizi Mehteran yürüyüşüyle başlatarak cuma cumartesi akşamları Türk Tasavvuf Musikisi Konserleri, İlahi dinletileri, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği'nin nadide seslerini siz değerli vatandaşlarımızla buluşturmaya özen gösterdik. Şimdi gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle de yerel sanatçılarımızı desteklediğimizi ve onların her zaman yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Mevcut imkanlarımızı yerel sanatçılarımızla paylaşarak sizlerle buluşturuyoruz" dedi.

Programda ilk olarak sahne alan Sancak Mehteran Takımı'nın verdiği konser yoğun ilgiyle izlendi. Ardından Sami Kale verdiği muhteşem konserde Türk Halk ve Türk Sanat Müziği'nin en güzel eserlerini Seydişehirliler için seslendirdi. Sami Kale ve Gurubu seyircilerden büyük alkış aldı.Son olarak Mürsel Tavus ve Seyit Ali Leventoğlu 'ndan oluşan Seydişehir Folklor Ekibi Sami Kale'nin seslendirdiği eserler eşliğinde sahne alarak oyunlarını sergiledi.

Geceye katılan vatandaşlar programdan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek Seydişehir Belediyesi'ne teşekkürlerini ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Kültür-Sanat Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement