Hasan Dursun Konseri Seydişehir'de Gönülleri Fethetti - Son Dakika
Güncel

Hasan Dursun Konseri Seydişehir'de Gönülleri Fethetti

Hasan Dursun Konseri Seydişehir\'de Gönülleri Fethetti

Seydişehir Belediyesi 4. Ramazan Kültür - Sanat Etkinlikleri kapsamında Hasan Dursun verdiği Konserle Seydişehirlilere doyumsuz bir gece yaşattı.

15.07.2013 07:43  Güncelleme: 09:46

Konsere Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Askerlik Şubesi Başkanı Kamil Güngör, ilçe Müftüsü Sıtkı Beydilli,Mhp İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, Meclis Üyeleri Mümün Kutun, Hulusi Uyar ve binlerce vatandaş katıldı.

Seydişehir Belediyesi önünü hınca hınç dolduran binlerce vatandaş tanınmış sanatçının söylediği birbirinden güzel ilahilere eşlik etti.Konserin sunuculuğunu yapan Fatihhan ile Hasan Dursun 'un nerdesin adlı ilahide yaptıkları düet maneviyatı doruğa çıkararak duygusal anlara sahne oldu.

Konser sırasında Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 'ı sahneye davet eden Hasan Dursun "Bizi Seydişehirlilerle buluşturduğunuz ve Seyydi Harun Veli Diyarında konser vermemize vesile olduğunuz için size teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ise; " Yaşadığı çevreye ve tüm insanlığa ışık tutan Hz . Mevlana'nın gelişini müjdelediği Cennet Mekan Seyyid Harun Veli'nin aziz şehri Seydişehir'de sizleri aramızda görmekten şahsım ve halkım adına teşekkür ediyorum. Seydişehir Medine'den sonra ilahi emirle Cennet Mekan Seyyid Harun Veli Hz. tarafından kurulan bir şehirdir. İnşallah rabbim O'nun şefaatinden bizlere de nasip eder" dedi.

Avrupa ve Türkiye'de geniş hayran kitlesi olan Hasan Dursun konser sonrası albümünü hayranlarıyla bir araya gelerek albümünü imzaladı. 20 Yıldır ilahi söyleyen sanatçı 25. albümü "Bilal Gibi'yi" çıkarmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hasan Dursun Konseri Seydişehir'de Gönülleri Fethetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement