Seyidoğlu Bayrama Özel 10 Ton Tatlı Hazırladı - Son Dakika
Güncel

Seyidoğlu Bayrama Özel 10 Ton Tatlı Hazırladı

Seyidoğlu Bayrama Özel 10 Ton Tatlı Hazırladı

Helva reçel ve tatlı üretimiyle 1952 yılından bu yana geleneksel lezzetleri tüketiciye sunan Seyidoğlu Gıda, bayramda 10 ton tatlı çeşidini vatandaşın beğenisine sunacak.

15.07.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Helva reçel ve tatlı üretimiyle 1952 yılından bu yana geleneksel lezzetleri tüketiciye sunan Seyidoğlu Gıda, bayramda 10 ton tatlı çeşidini vatandaşın beğenisine sunacak.

Ramazana bayramına sayılı günler kala tatlı sektöründe de hareketlilik başladı. Helva reçel ve tatlı üretimiyle 1952 yılından bu yana geleneksel lezzetleri tüketiciye sunan Seyidoğlu Gıda, bu bayramda da zengin tatlı çeşidini vatandaşın beğenisine sunacak. Seyidoğlu Genel Müdürü Mehmet Göksu, "Bayramda 15 mağazamızda yarım asırlık lezzetlerimizin yanı sıra zengin şekerleme, çikolata ve tatlı çeşitlerimizi de sunacağız. Bayrama özel çikolata, tatlı, helva, şekerleme, lokum, draje çeşitlerimiz olacak. Mağaza içinde özel stantlarla firmaların ve müşterilerin bayramlık tatlı taleplerine cevap vereceğiz. Ayrıca Sultanbacı baklavalarımız ve bayrama özel helvacık adını verdiğimiz bayramlık helvalarımızı vatandaşın beğenisine sunduk. Sade, güllü, fıstıklı başta olmak üzere 25 çeşit lokum toplamda ise 10 ton tatlı hazırladık" diye konuştu.

SULTANBACI TATLILARI İÇ PAZARDA SATILACAK

Özellikle yurtdışı pazarlarda iyi tanınan Sultanbacı markasının iç pazarda da ürünlerinin satılmaya başlandığına dikkat çeken Mehmet Göksu, "Markayı satın aldıktan sonra 5 milyon TL yatırım yaptık. Ekstra Geleneksel Reçelleri ve tatlılarıyla tanınan markayı iç pazarda etkin bir oyuncu haline getirmek için çalışmalar yapıyoruz. Ramazan ayı boyunca günde ortalama 1 ton baklava ve tatlı üretimi yaptık. Sultanbacı, Seyidoğlu ile birlikte büyüyen premium markalarımızdan biri olacak. Baklavanın yanı sıra ekstra geleneksel reçeller, sütlü ve şerbetli tatlı çeşitleri, unlu mamüler ve pasta imalatında da Sultanbacı önemli bir lokomotif olacak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seyidoğlu Bayrama Özel 10 Ton Tatlı Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement