Şiddetli Yağmur Samsun'u Esir Aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şiddetli Yağmur Samsun'u Esir Aldı

03.07.2012 00:10  Güncelleme: 08:22

Samsun'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur nedeniyle logarlar taştı, caddeler sular altında kaldı.

Samsun'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur nedeniyle logarlar taştı, ara sokaklar ve ana caddeler sular altında kaldı.

Akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 30 dakika aralıklarla yağan şiddetli yağmur nedeniyle ara sokaklarda bulunan logarlar patladı. Özellikle Çifte Hamam Caddesi üzerinde bulunan logarlardan taşan sular ve yağmur sularının oluşturduğu sel nedeniyle caddede vatandaşlar karşıdan karşıya geçemedi. Çifte Hamam Caddesi'nde oluşan sel suları Atatürk Bulvarı'nı da sular altında bıraktı. Bulvar üzerinde seyir halinde olan araçlar zor anlar yaşarken, karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşlar mahsur kaldı.

Bazı dolmuş sürücüleri karşıdan karşıya geçemeyen vatandaşlara yardımcı olurken, bazı sürücülerde araçları ile mahsur kalanlara yardımcı oldu. Trafik sel sularının çekilmesinden sonra normale döndü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şiddetli Yağmur Samsun'u Esir Aldı - Son Dakika


Advertisement