Siirt Fotoğraf Sergisi Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Siirt Fotoğraf Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Siirt Fotoğraf Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Siirt'te Turizm Haftası, Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor.

21.04.2011 20:57  Güncelleme: 20:58

Kültür Turizm Müdürlüğünce hafta dolayısıyla Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, açılış konuşmaların ardından İlköğretim ve lise öğrencileri arasında düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere Vali Musa Çolak tarafından ödülleri verildi.

Törenden sonra Kısa adı SİFSAD olan Siirt Fotoğraf ve Sanat Derneği'nin açtığı ve Siirt'te bu tarzda ilk kez açılan özgün Fotoğraf Sergisi'nin açılışı Vali Çolak tarafından yapıldı. Siirt Fotoğraf ve Sanat Derneği'nce sanatseverlerin beğenisine sunulan 56 özgün fotoğraf ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Sergideki 56 fotoğrafın her birinin ayrı bir hikâyesi olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Nakipoğlu, Vali Çolak ve ziyaretçilere fotoğrafların ilginç hikâyelerini anlattı.

Siirt Fotoğraf ve Sanat Derneği Başkanı Biyolog İsmet Nakipoğlu: "Dernek üyelerimizin gerek münferit, gerekse grup halinde yaptığımız gezilerde fotoğrafladığımız ve her birine isim verdiğimiz fotoğraflardan bir buket sunduk. Amatör ve profesyonel fotoğrafların yer aldığı sergimiz oldukça ilgi gördü. Derneğimizin ilk sergi etkinliği olmasına karşı oldukça verimli olduğuna inanıyorum. İleriki tarihlerde farklı konularda fotoğrafları kategorize ederek açacağımız sergilerle devam ettirmeyi düşünüyoruz. Dernek çatısı altında birçok etkinliğe imza atmak üzere plan program yapıyoruz.

Ama bir araya gelebildiğimiz bir dernek binamızın olmayışından ötürü zaman zaman sıkıntılar yaşamaktayız. Umarım onun da çözümü noktasında gerekli destekleri buluruz. Siirt'in kent arşivine fotoğraflarımızla destek verebilmişsek kendimizi mutlu hissedeceğiz. Bu vesileyle tüm katılımcı dernek üyelerine ve sanatsever ziyaretçilere teşekkür ederiz." Şeklinde konuştu.

Sergide Özgün Fotoğrafları Sergilenen Fotoğraf Tutkunlarının İsim Listesi:

1- Cumhur Kılıççıoğlu

2- İsmet Nakipoğlu

3- M.Şakir Özmazı

4- Muhammed Kurt

5- Dr.Şule Öncel Öztop

6- Ahmet Kılıç

7- M.Emin Sadık

8- Fikret Yüzer

9- İbrahim Dinler

10- İzzettin Oktay

11- Metin Ugar

12- Yunus Aslan

13- M.Cabir Alper

14- Ali Ari

15- Yıldız Ari

16- A.Rahim Kaçar

17- Serdar Sakarya

18- Ebru Sarıkaya

19- Remziye Sakin

20- Mehmet Yürek

21- Mevlüt Çelepkolu

22- Yılmaz Aksu

23- Metin Özer

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt Fotoğraf Sergisi Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement