Siirt'te Dbp'li İki Belediyeye Operasyon - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Siirt'te Dbp'li İki Belediyeye Operasyon

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Siirt\'te Dbp\'li İki Belediyeye Operasyon

Siirt'te düzenlenen terör operasyonunda DBP'li Veyselkarani Belediye Belediye Başkanı Enes Cengiz ve Baykan Belediye Meclis üyesi Selva Erdoğan gözaltına alındı.

Siirt'te düzenlenen terör operasyonunda DBP'li Veyselkarani Belediye Belediye Başkanı Enes Cengiz ve Baykan Belediye Meclis üyesi Selva Erdoğan gözaltına alındı.

Baykan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Baykan ve Veyselkarani ilçe belediyelerine operasyon düzenlendi.

"Terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri" iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan Veyselkarani Belediye Başkanı Cengiz ve Baykan Belediye Meclis üyesi Erdoğan gözaltına alındı.

Cengiz ve Erdoğan'ın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Firari Baykan Belediye Başkanı Ali Aydın ve Veyselkarani Belediye Meclis üyesi Ayten Sezgin'in yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Bu arada, polis ekiplerinin Baykan ve Veyselkarani belediyelerindeki arama çalışması sürüyor.

Kaynak: AA