Siirt Üniversitesi'nden "Gönül Elçisi" Projesine Destek - Son Dakika
Güncel

Siirt Üniversitesi'nden "Gönül Elçisi" Projesine Destek

Siirt Üniversitesi\'nden "Gönül Elçisi" Projesine Destek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca yürütülen Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi Siirt Üniversitesi çalışanlarına tanıtıldı.

07.03.2013 14:30

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın, Rektör Prof. Dr. Murat Erman'ı makamında ziyaret ederek, Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi çerçevesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, gönül elçisi olmaya davet etti.

Projeye destek verdiğini belirten Rektör ERMAN, " Tek eksikleri sıcak bir yuva olan kimsesiz çocukların, gönüllü aileler tarafından eğitim görmelerini ve toplumda faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlayan bu projeyi yakından takip ediyorum. Toplumsal kalkınmada büyük rol oynayacağına inandığım bu projeye üniversite personeli, akademisyen ve öğrencilerin katkıda bulunmaları için çalışmalar başlatacağız." dedi.

Meslek ve Kariyer Topluluğu "Gönül Elçisi Standı Açtı"

Gönül Elçileri Projesi kapsamında Siirt Üniversitesi Meslek ve Kariyer Topluluğu stand açtı. Topluluğun üniversitenin bahçesine açmış olduğu standı Vali Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın ziyaret etti.

Arzu Aydın, böyle bir projeye üniversite öğrencilerinin destek vermesi ayrıca sevindirici. Türkiye geneli olan bu projenin Siirt Üniversitesi öğrencilerine duyurulmasını sağlayan Meslek ve Kariyer Topluluğu'nun danışmanı Yrd. Doç. Cahit Epçaçan, topluluk başkanı Şehmus Çiftçi ve standın başında bulunan topluluk yönetim kurulu üyeleri M. Halim Nas, Berivan Güneş, Saadet Baytekin'e teşekkürlerini iletti. Topluluğun oluşturacağı projelere destek vereceğini belirterek üniversiteden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt Üniversitesi'nden 'Gönül Elçisi' Projesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement