Silahlı Saldırıya Uğrayan Radyo Sahibi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Silahlı Saldırıya Uğrayan Radyo Sahibi Hayatını Kaybetti

Ankara'da dün radyo sahibi bir kişi, evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

10.01.2015 16:17  Güncelleme: 16:40

Ankara'da dün radyo sahibi bir kişi, evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay Çankaya Birlik mahallesinde dün gece saatlerinde meydana geldi. Radyo Megasite'nin sahibi Kadir Balcı evinin önüne geldiği sırada kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırganlar olayın ardından kaçarak kayıplara karıştı. Saldırının Kadir Balcı'nın eşi ve çocuklarının gözleri önünde gerçekleştiği kaydedildi. Ağır yaralanan Balcı, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ve savcı olayla ilgili soruşturma başlattı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silahlı Saldırıya Uğrayan Radyo Sahibi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement