Silhouette Bride Gelinlikleri Daybuyday'de - Son Dakika
Güncel

Silhouette Bride Gelinlikleri Daybuyday'de

Silhouette Bride Gelinlikleri Daybuyday\'de

Daybuyday.com, evlenmek üzere olan gelin ve damatları yeni kampanyasıyla mest ediyor.

18.05.2012 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk olarak geçtiğimiz şubat ayında New York Nolcha Moda Haftası'nda görücüye çıkan Silhouette Bride gelinlik koleksiyonu 30 parçadan oluşan tasarımlarıyla Daybuyday'da %70'e varan indirimlerle sunuluyor. Tasarımlarını modacı Seçkin İlker'in yaptığı gelinlikler, hayallerinin peşinden giden hanımların kalbini fethediyor.

Bunun yanında, düğününde gelin kadar dikkat çekici olmak isteyen damatlar şıklık konusundaki iddialarını 5 farklı damatlık modeli arasından seçim yaparak koruyor.

Silhouette Bride kampanyasındaki gelinlikler 1.999 TL ila 3.499 TL arasındaki fiyatlarla, damatlıklar ise 299 TL ila 329 TL arasındaki fiyatlarla sunuluyor.

Gelin adaylarına güzel haber Daybuyday'den geliyor. New York'ta defile yapan ilk kadın modacı Seçkin İlker'in tasarımlarından oluşan Silhouette Bride gelinlik koleksiyonu %70'e varan indirimlerle 17-20 Mayıs tarihleri arasında Daybuyday.com'da. Hayallerindeki gelinliği arayıp bulamayan gelin adayları Silhouette Bride'ın 30 farklı gelinlik modeli arasında aradıklarını bulacak. İlk olarak geçtiğimiz şubat ayında New York Nolcha Moda Haftası'nda görücüye çıkan gelinliklerin fiyatları Daybuyday'de 1.999 TL ila 3.499 TL arasında bulunuyor.

Silhouette Bride kampanyasının fotoğraf çekimleri Beylerbeyi'ndeki Bosphorus Palas Oteli'nin masalsı atmosferinde gerçekleştirildi. Tasarımlardaki asalet ve zarafet, otelin saray ruhunu yansıtan dekorasyonuyla birleşerek mükemmel uyumu yakaladı.

İddialı damatlar için

Bu arada gelin kadar dikkat çekici olmak isteyen damatlar da unutulmadı ve kampanyada 5 farkı damatlık modeline yer verildi. Ceket, pantolon, yelek ve fulardan oluşan damatlıklar 299 TL ila 329 TL arasındaki fiyatlarla sunuluyor.

Silhouette Bride kampanyasındaki tüm gelinlik ve damatlıklar, 48 saat içinde teslim edilecek şekilde ve ücretsiz kargo imkanıyla ulaştırılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Silhouette Bride Gelinlikleri Daybuyday'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement