Şimşek: Kentsel dönüşümün finansmanına katkı sağlayacağız - Son Dakika
Güncel

Şimşek: Kentsel dönüşümün finansmanına katkı sağlayacağız

Şimşek: Kentsel dönüşümün finansmanına katkı sağlayacağız

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni bir düzenleme yaparak, kentsel dönüşümün finansmanına ve konut arzının artırılmasına katkı sağlayacaklarını, böylece konut ve kira fiyat artışlarının düşeceğini belirtti. Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Proje Gayrimenkul Yatırım Fonlarının kurulmasına yönelik düzenleme yapıldığını ve bu sayede konut ve kira fiyat artışlarının düşeceğini ve konut erişilebilirliğinin kolaylaşacağını ifade etti.

26.05.2024 14:17

(ANKARA) - Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni bir düzenleme yaparak, kentsel dönüşümün finansmanına ve konut arzının artırılmasına katkı sağlayacaklarını, böylece konut ve kira fiyat artışlarının düşeceğini belirtti.

Şimşek, sosyal medya hesabından "Proje Gayrimenkul Yatırım Fonlarının kurulmasına yönelik düzenleme yapıyoruz. Böylece kentsel dönüşümün finansmanına ve konut arzının artırılmasına katkı sağlayacağız. Bu sayede konut ve kira fiyat artışları düşecek, her kesim için konut erişilebilirliği kolaylaşacaktır" açıklamasını yaptı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Şimşek: Kentsel dönüşümün finansmanına katkı sağlayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement