Şirinsulhiye'de Şenlik - Son Dakika
Güncel

Şirinsulhiye'de Şenlik

Şirinsulhiye\'de Şenlik

Şirinsulhiye Köyü Spor Şenliği renkli görüntüler eşliğinde birlik ve beraberliğin pekiştirildiği bir organizasyon olarak sağlandı.

05.06.2012 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Şirinsulhiye Köy Muhtarı İrfan Yiğit'in ev sahipliğinde gerçekleşen Şirinsulhiye Köyü Spor Şenliği renkli görüntüler eşliğinde birlik ve beraberliğin pekiştirildiği bir organizasyon olarak sağlandı. Spor camiasının da ilgi gösterdiği Şirinsulhiye Stadı'ndaki şenlikte konuşan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Gençlerimizi spor çatısı altında birleştirerek gelenekselleştirilmesi hedeflenen şenliği düzenleyen emeği geçen herkesi tebrik etti" dedi.

Şirinsulhiye Kulüp Başkanı Ali Rıza Subaşı ve Köy Muhtarı İrfan Yiğit öncülüğünde bu yıl ilk kez düzenlenen Şirinsulhiye Köyü Spor Şenliği geniş katılımla Şirinsulhiye Stadı'nda renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, Gençlik Hizmetleri Kartepe İlçe Müdürü Erol Arutan, KASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mehmet Keser, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Kartepe Ziraat Odası Başkanı Yaşar Yıldız, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Boks takımının antrenörü İsmail Çelikiz, kulüp başkanları ve spor camiasının renkli simaları şenlikte hazır bulundu.

Geleneksel hale getirmeyi hedefledikleri şenliğe katkı veren kurum ve kuruluşlara teşekkür eden İrfan Yiğit ardından konuşma yapan Gençlik Hizmetleri Kartepe İlçe Müdürü Erol Arutan da, amatör spora destek anlamında bugün kü buluşmayı sağlayan şenlikte yer alan boks müsabakalarını da ilgi ile izleyeceklerini ifade etti. Kartepe Beleidye Başkanı Şükrü Karabalık da, gençleri spor çatısı altında buluşturan bu tür organizasyonlara her zaman destek olmak istediklerini belirterek, "Hedefine uygun bu şenliğe katkı veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Konuşmalar ardından Karadeniz yöresi halk oyunları ile Kartepe Belediyesi Halk Dansları topluluğunun renkli gösterileri eşliğinde şenlikte boks müsabakaları da ilgi ile izlendi.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement