Şırnak'taki Terör Saldırısı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şırnak'taki Terör Saldırısı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Şırnak\'taki Terör Saldırısı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, terör saldırısı sonucu şehit olan piyade er İsa Nazlım'ın Ankara'daki baba evinde yas var.Şehidin Etimesgut Alsancak Mahallesi'ndeki babası Ergül ve annesi Sultan Nazlım'ın evine gelen askeri yetkililer, aileye acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, terör saldırısı sonucu şehit olan piyade er İsa Nazlım'ın Ankara'daki baba evinde yas var.

Şehidin Etimesgut Alsancak Mahallesi'ndeki babası Ergül ve annesi Sultan Nazlım'ın evine gelen askeri yetkililer, aileye acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi.

Etimesgut ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, şehidinin evinin olduğu sokağa taziye çadırı kurulurken, sokak girişi ile ailenin oturduğu binaya Türk bayrakları asıldı.

Haberi alan Nazlım ailesinin yakınları ve mahalle sakinleri aileye taziyede bulundu. Bu sırada Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Şehidin yakınları için bir ambulans ve sağlık ekibi de evin önünde hazır bekletildi.

Ailenin üç erkek çocuğundan en küçüğü olan şehit askerin görevinin bitimine 81 gün kaldığı öğrenildi.

Şehit Nazlım'ın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Kırıkkale Sulakyurt ilçesi Güzelyurt köyünde defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: AA