Şişman Kızlar Doğanın Ucubeleri Değildir! - Son Dakika
Güncel

Şişman Kızlar Doğanın Ucubeleri Değildir!

Şişman Kızlar Doğanın Ucubeleri Değildir!

TED konuşmasında soyunarak beden imgesi üzerinde tartışma başlatan Brittany Gibbons'un kaleme aldığı Şişman Kızın İtirafları Libros etiketiyle raflardaki yerini aldı!

08.02.2016 14:21  Güncelleme: 14:23

Şişman kadınların bedeninden ve kendisinden nefret ettiği efsanesini yıkmayı bir görev olarak gören Brittany Gibbons, şişman bir kadın olarak kilosunun hayatında yarattığı farklılıkları anlatırken güzellik algımızı da sorgulatıyor.

BEDENLERİMİZİ SEVİYORUZ. Modayı seviyoruz. Sevgi dolu ilişkiler yürütüyoruz ve bolca seks yapıyoruz. Biz fetiş değil, normal kadınlarız. Elbette ara sıra kendimizden kuşku duyuyoruz, çünkü robot değiliz ve gezegendeki öteki kadınlardan daha fazla kuşkulu değiliz. Bakın, şişman kızlar doğanın ucubeleri değildir. Tıpkı sizin gibiyiz. Belki biz sizleriz.

Şişman Kızın İtirafları; bir kadın, bir eş, bir anne, bir kız evlat, bir gelin ve bir internet kişiliği olarak kilomla ilgili sorunlar hakkında düşüncelerimi içeren öykülerin toplamıdır. Emin olun, her satırında olabildiğince dürüst davranmaya çalıştım.
Bu kitabı okuyun ve sohbetimizi başlatalım.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şişman Kızlar Doğanın Ucubeleri Değildir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement