Sivrihisar Belediyesi Muharrem Ayı İçin Aşure Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Sivrihisar Belediyesi Muharrem Ayı İçin Aşure Dağıttı

Sivrihisar Belediyesi Muharrem Ayı İçin Aşure Dağıttı

Sivrihisar Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla hazırlanan aşureleri vatandaşlara ikram etti. Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, ilçe merkezindeki halk pazarında yüzlerce vatandaşa aşure dağıttı. Vatandaşlar, belediyeye teşekkür ederek Muharrem ayının bolluk ve bereket getirmesini diledi.

02.08.2023 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivrihisar Belediyesi, Muharrem ayı münasebetiyle dev kazanlarda pişirilerek hazırlanan aşureleri vatandaşlara ikram etti.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayı dolayısıyla ilçe merkezindeki halk pazarında yüzlerce vatandaşa aşure ikramında bulundu. Sivrihisar Başkanı Hamid Yüzügüllü "Muharrem ayı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, komşuluk ilişkilerimizi güçlendirmek ve paylaşma duygusunu tazelemek için harika bir fırsattır. Bu özel ayda, vatandaşlarımızla birlikte olmak mutluluk verici" dedi.

Bereket, beraberlik ve kardeşliğin simgesi aşureleri afiyetle yiyen vatandaşlar, "Belediyemize teşekkür ederiz, Muharrem ayı herkes için bolluk ve bereket getirsin" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sivrihisar Belediyesi Muharrem Ayı İçin Aşure Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement