Siyasipartiler, Kılıç'la Kağıthane'yi Degerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Siyasipartiler, Kılıç'la Kağıthane'yi Degerlendirdi

Siyasipartiler, Kılıç\'la Kağıthane\'yi Degerlendirdi

Fazlı Kılıç, toplumun her kesimini temsil eden gruplarla istişare görüşmelerini devam ettiriyor.

04.02.2012 09:23

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, göreve geldiğinden bu yana Muhtarlar, Siyasi Partiler, Eski ve Yeni Meclis Üyeleri, Sanat ve Basın Camiası, Eğitim Kurumları, STK Temsilcileri gibi toplumu temsil eden kuruluşlarla "İstişare Toplantıları" yapıyor. Geleneksel hale getirerek değişik fikir ve görüşleri de bu tür toplantılarda alan Başkan, Mutlu bir Kağıthane oluşturmak için, hizmet yarışında demokratik bir idarecilik örneği sergiliyor.

2012 yılı "İstişare Toplantıları"nın 2. Sini gerçekleştiren Fazlı Kılıç, İlçe Siyasi Parti Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle, Nurtepe Belediye Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. 02 Şubat Perşembe günü Saat 19:30 da başlayan program gece geç vakitlere kadar devam etti.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın Siyasilerle yapmış olduğu İstişare Programına AK Parti İlçe Başkanı Sami İlhan, CHP İlçe Başkanı Gökhan Murat Pektaş, MHP İlçe Başkanı Ayhan Maden, SP İlçe Başkanı Zeynel Keskin, BBP İlçe Başkanı Adem Mamaç, HAS Parti İlçe Başkanı Nazım Aydın, BDP İlçe Başkanı Zafer Kırık, TP İlçe Başkanı Cemil Öğütcü, DP İlçe Başkanı Hakkı Küçük, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte katıldılar. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili Birim Müdürleri de toplantıda yer aldılar.

Davetliler "Mekansal Değişimler" CD sinin de izlendiği yemekli "İstişare Toplantısı"nda sırayla Siyasi Parti Başkanları kendilerini tanıttılar.

Başkan Fazlı Kılıç, bu tür İstişare toplantılarını geleneksel hale getirerek her yıl yaptıklarını ifade etti. "Sizlerin değerlendirmelerini alarak Kağıthane'ye hizmete devam ediyoruz" diyen Fazlı Kılıç, "Sizin görüş ve fikirleriniz bizler için çok önemli. Burada konuşulanlar bizim yol haritamızı şekillendiriyor." dedi. Kış şartlarında Kağıthaneli vatandaşların hizmetine koştuklarını söyleyen Başkan aynı gecede mahalleleri 4 sefer tuzladıkları yolları açtıklarını ifade etti. Sokak hayvanlarını da unutmadıklarını söyleyen Kılıç, onlara uygun yiyeceklerin verilerek sağlık kontrollerinin de yapıldığını dile getirdi.

İlçedeki Kentsel Dönüşüm çalışmalarına da değinen Başkan Fazlı Kılıç, ada bazında yapılan çalışmalara % 30 İmar artırımı verdiklerini dile getirerek, İlçeyi daha yaşanılır hale getirmek için vatandaşlara kolaylık sağladıklarını vurguladı. Büyükşehir Belediyesiyle koordineli olarak birçok projeyi birlikte gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan, Cendere Vadisindeki dönüşümlerde de % 50 nin üzerinde kamuya terkler alarak oluşturdukları alanları İlçenin Eğitim,sağlık ve yeşil alan ihtiyacına göre değerlendirdiklerini ifade etti.

Çevre İlçe ve bölgelerle de ulaşımın sağlanması için büyük projelerin oluşturulduğunu söyleyen Kılıç, metro, viyadük ve tünel çalışmalarının Kağıthane'ye prestij kazandıracağını dile getirerek, Milli Arşiv Sitesi ve Sadabad projesinin bittiğinde, İlçenin cazibesinin daha da artacağını söyledi. Siyasi İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de fikir ve görüşlerini alan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, sorulan sorular hakkında da açıklamalarda bulunarak, önerileri için kendilerine teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Sami İlhan, bu tür istişare toplantılarının önemine değindi. Farklı kulvarlarda da koşsalar, herkesin Kağıthane için çalıştığını dile getirerek, Başkan Fazlı Kılıç'a çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Fazlı Kılıç, toplantıya katılan siyasilerin ellerini sıkarak, katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siyasipartiler, Kılıç'la Kağıthane'yi Degerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement