Çorum'da Soba Tutuşturmak İçin Benzin Kullandı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Soba Tutuşturmak İçin Benzin Kullandı: 4 Yaralı

Çorum'da, evde sobayı benzin ile tutuşturmaya çalışan Yusuf Gök, benzinin parlaması sonucu kendisi, eşi ve 2 çocuğunun yanarak yaralanmasına neden oldu.

08.01.2015 21:33  Güncelleme: 22:29

Çorum'da sobayı benzin ile tutuşturmaya kalkan Yusuf Gök, bidon içindeki benzinin alev alması sonucu kendisi ve odada bulunan eşi ile iki çocuğunun yaralanmasına neden oldu.

Gülabibey Mahallesi'nde tek katlı evde oturan Yusuf Gök (25), sobayı tutuşturmak için bidon içindeki benzini kovadaki kömürün üzerine döküp kibriti yaktığı anda parlama meydana geldi. Bu sırada Yusuf Gök ile sobanın etrafında bulunan eşi Selma (26), çocukları Yıldıray (5) ve Hiranur Gök (2) yanarak yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastane yetkilileri, Yusuf Gök'ün yüzü ve ellerinde, eşi ve çocuklarının ise vücutlarının çeşitli bölgelerinde yanıklar oluştuğunu, sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum'da Soba Tutuşturmak İçin Benzin Kullandı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement